JM TUBE

Cyklerne er 100% samlede Hurtig levering           

Gå til hovedindhold »

Forside

Gennemse kategorier:

Du er her:


Hurtig levering:

Cykelbasen leverer dine varer indenfor 2-9 hverdage på alle varer der er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer i shoppen. 

Billig levering:

Det koster fra kun kr. 79,- i fragt, og vi sender ordre fra over 600,- på resvedele og tilbehør gratis. Bestiller du en cykel over 5000 kr med eller uden tilbehør har du gratis fragt. Prisen på fragt ved køb af cykel under 5000 kr er 199kr. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykelbasen.

Sikker levering!

Hos Cykelbasen bruger vi kun Post Danmark og Danske fragtmænd til vores pakke og cykel leveringer. Vi har udvalgt disse 2 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og alle tilbyder den hurtigste levering.

Cykler kan afhentes i vores butik eller vi kan bringe den hjem for dig i hele landet.

Vi leverer alle bestilte cykler med vores egen chauffør og bil i københavn og omegn.

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket.

100% samlet

Vi leverer alle vores voksen cykler 100% samlet og klargjorte og bestiller du udstyr med til cyklen monterer vi også det inden vi afsender cyklen til dig. Alle cykler bliver samlet af faguddannet personale som er din garanti for at den cykel du får leveret er samlet og justeret rigtigt, og du kan altid ringe eller maile til os hvis du har spørgsmål.

Cykelbasen har stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. Er du alligevel fristet af et alternativt tilbud, skal du blot vise os dit tilbud, så matcher vi prisen.