Indlæser...

Kildemoes City Egoing Center Da 2020 7g

Stel: 2020 City El Dame alu.
Motor: Egoing center Modest 250W, 38Nm
På lager
SKU
YOK9175101
20.999,00 kr
Kildemoes dame elcykel med Egoing Centermotor og 7 indvendige Shimano Nexus gear samt affjedret Suntour forgaffel og fodbremse med en ekstra rullebremse på foran.
Elmotoren er placeret i kranken og batteriet er bygget ind i bagagebæret som stadigt er fuldt brugbart hvis man for eksempel ønsker en barnestol monteret.
Stellet er af aluminium med lav indstignings højde som sammen med cyklens setup giver en oprejst en kørestilling der kan justeres yderligere med den justerbare frempind.
Skærmene til hjul er i aluminium og kædeskærm er i plast og der sidder en Crispo sadel på elcylen samt ergonomiske skiftegreb.
Det fastmonterede betjeningspanel har 5 hjælpe niveauer at vælge imellem. Forlygte og baglygte er integreret så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret.
Elcyklen er udstyret med 11,6Ah batteri som standard, men der kan tilvælges et større eller mindre batteri som du kan bestille her i webbutikken hos cykel-basen.dk
Cyklerne leveres samlet af faglært personale hos cykel-basen, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i vores butik.


Yderligere Data
Stel: 2020 City El Dame alu.
Forgaffel: Suntour E25
Lys: Integreret for- og baglygte
Gear: Nexus 7 gear
Bremser: Fodbremse/Rullebremse
Frempind: Justerbar aluminium
Motor: Egoing center Modest 250W, 38Nm
Display: LCD fast.
Batteri:Phylion 11,6Ah
HJUL: 700x35
Dæk:CST X5 Protector e-bike
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kildemoes City Egoing Center Da 2020 7g
Din bedømmelse
Om Kildemoes Egoing.