Indlæser...

Kildemoes City Egoing Front Da 7g CB/VB 2021

Stel: 2021 City El Dame alu.
Motor: Egoing front 250W, 38Nm
På lager
SKU
YPK6575101
16.499,00 kr
Kildemoes Egoing City Shopping elcykel til damer med frontmotor og affjedret forgaffel samt 7 indvendige Shimano Nexus gear samt fodbremse og ekstra v-bremser foran og bagpå.
Batteriet er bygget ind i bagagebæret. Bagagebæret er stadigt fuldt brugbart hvis man for eksempel ønsker en barnestol monteret.
Egoing City er bygget på et aluminiums stel med lav indstignings højde og har en oprejst kørestilling der kan justeres yderligere med den justerbare frempind.
Skærmene til hjul er i aluminium og den heldækkende kædeskærm er i plast og der sidder en Kildemoes komfort sadel på elcylen samt ergonomiske skiftegreb.
Det fastmonterede LCD betjeningspanel har 5 hjælpe niveauer at vælge imellem. Forlygte og baglygte er integreret så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret.
Elcyklen er udstyret med 11,6Ah batteri som standard, men der kan tilvælges et større eller mindre batteri som du kan bestille her i webbutikken hos cykel-basen.dk
Elyklerne leveres samlet af faglært personale hos cykel-basen, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Yderligere Data
Stel: 2021 City El Dame alu.
Lys: Integreret for- og baglygte
Gear: Nexus 7 gear
Bremser: Fodbremse/V-bremser
Frempind: justerbar aluminium
Motor: Egoing front 250W, 38Nm
Display: LCD fast
Batteri:Phylion 11,6Ah
HJUL: 700x35
Dæk:CST X5 Protector e-bike
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kildemoes City Egoing Front Da 7g CB/VB 2021
Din bedømmelse
Om Kildemoes Egoing.