Avenue Airbase

avenue airbase cykel


Avenue Airbase cyklerne er alle udstyret med 8,9 eller 10 Udvendige Shimano gear og leveres enten med rullebremser eller skivebremser alt efter modellen. Cyklerne fra Avenue Airbase er monteret med sports sadler og Shimano skiftegreb på styret. Airbase modellen er lige som Broadway, holdt i et minimalistisk design monteret med kvalitets aluminiums dele over hele cyklen, som egener sig godt til de danske forhold. Du har mulighed for at se et bredt udvalg af Avenue cykler i vores butik på Vigerslev Allé/Toftegårds Plads i Valby.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
avenue cykler
Avenue har lavet cykler til den kræsne cyklist siden 1996 hvor de første modeller kom på markedet herhjemme. Avenue er dansk designet og filosofien har fra starten været at en Avenue cykel skal være unik helt ned i hver enkelt detalje på cyklen, samtidigt med at cyklen skal være af bedste kvalitet. Avenue producerer tre serier af cykler. Avenue Airbase og Avenue Broadway er aluminiums cykler, hvor Airbase modellerne har udvendige gear og Broadway modellerne har indvendige gear, monteret med enten hydrauliske skivebremser på begge hjul eller rullebremser på begge hjul. Senest er Avenue Empire blevet introduceret som er en full carbon cykel der leveres med enten udvendige eller indvendige gear.
Køber du en Avenue cykel, er du sikret en cykel i bedste kvalitet med et gennemarbejdet design ned til den mindste detalje. Avenues ambition er, at en Avenue cykel skal være Danmarks smukkeste cykel.

Avenue er udover at være verdensberømt for at producere kvalitetscykler, også kend tfor deres design. I hver cykel er der lagt mange håndarbejdstimer i stellet. Stellets organiske afrundede samlinger giver en Avenue cykel dets agile, dynamiske og fuldendte design.

Om Avenue Cykler

For Avenue har kunsten at skabe en cykel, været en konstant vandring mellem del og helhed. For Avenue cykler har det at tænke en helhed frem af alle de små detaljer, som en cykel består af, været kernen i deres kreative designproces. Det er kærligheden og kendskabet til formgivning, der slår igennem på gadeplan, når en Avenue cykel viser sig og vækker opsigt.
Avenues aerodynamiske design er løbende blevet forbedret siden de føreste Avenue cykel modeller kom frem i 1996, og i dag fremstår Avenue cyklen mere organisk og lettere end nogensinde før. Når Avenue lancerer nye cykel modeller, eller ændrer på udstyrsniveauet, sker det på baggrund af research og inspiration fra cykelentusiaster. Dette gør at Avenue præsenterer cykler, der tilnærmer sig den ideelle dame- eller herrecykel. I 2020 blev Avenue Empire introduceret, hvor stel og forgaffel er lavet i 100% carbon. Empire er en veritabel køremaskine med et højt udstyrsniveau, et helt unikt stel og en meget lav vægt.

Om Avenue Empire Carbon


I 2021 introduceres Avenue Metal, en serie af helfarvede modeller, i en lang række udstyrsvarianter.
Avenue cykler metal