Nishiki Cykler

nishiki cykler kategori


Nishiki er en af markedets førende eksperter inden for hybridcykler og langturscykler samt pendlercykler. Nishiki's cykler er et resultat af funktionalitet og innovation i topklasse. Produktudvikling hos Nishiki cykler har altid været grundstenen for Nishiki's succes. Her i cykel-basen's webshop finder du alle Nishiki's cykel og elcykel modeller. Nishiki Touring, Nishiki Gravel, Nishiki SL & Pro Air, Nishiki Pace, Nishiki City, Nishiki Speed, Nishiki Reno & Timbuk samt Nishiki XC
Du kan også vores udvalg af Nishiki cykler i vores Web-Shop Elcykelsalg.dk - Tilbud Nishiki Cykler
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -10.53%
    Nishiki Urban Connect+ Da 9g Hydr.Disc
    Special pris 16.999,00 kr Normalpris 18.999,00 kr
  2. -15.63%
    Nishiki X-One Gravel Shimano 105 22g Disc
    Special pris 13.499,00 kr Normalpris 15.999,00 kr
  3. -10.53%
    Nishiki Urban Connect+ Hr 9g Hydr.Disc
    Special pris 16.999,00 kr Normalpris 18.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
nishiki cykler
Nishiki har, som navnet antyder japanske rødder, men er idag ejet af cykelproducenten HF Christiansen i Randers, som er en af EU's største producenter af cykler. Al dansk forskning og udvikling er viet til kontinuerlig innovation, der tager højde for danskernes behov og smag. Nishikis cykelmodeller er specifikt udviklet til at matche det danske marked og til at opfylde de strengeste krav i forhold til både design, farver og stelgeometri.
Alle Nishikis topmodeller produceres i tæt samarbejde med professionelle cykelentusiaster og sportsfolk, for at sikre at cyklerne lever op til de allerhøjeste standarder. Nishiki giver dig cykelture ud over det sædvanlige ved at kombinere kompromisløs funktionalitet med banebrydende teknologi.

Nishiki Hybrid Elcykler

Hos Nishiki designer og bygger man cykler, der passer til danske forhold og danske cyklister. De har et særdeles bredt produktsortiment, som gør, at du med garanti finder en Nishiki-model, der dækker dine præcise behov.
Alle modeller er fremstillet i spændende designs og smagfulde farver, så du kan være sikker på at tage dig godt ud, når du vælger en ny Nishiki. Hos Nishiki lægger de vægt på at være forest i den teknologiske udvikling, så de kan tilbyde dig de absolut bedste cykler på markedet inden for alle kategorier. Blandt andet var Nishiki de første på markedet med hybrid- og fitnesscykler. De anvender højteknologiske materialer i den bedste kvalitet, og de forarbejder dem med de nyeste og mest moderne metoder. Når du køber en Nishiki, får du derfor det ypperste inden for moderne cykelteknologi.