Handelsbetingelser

Indlæser...

Handelsbetingelser & Generelle Oplysninger


Cykel-basen.dk
Vigerslev Allé 58
2500 Valby
Tlf 28281967
Cvr: 26961718
info@cykel-basen.dk
Vores fysiske butik: Vi gør opmærksom på at du ikke kan forvente at finde alle varerne på hjemmesiden, i vores butik. Du kan heller ikke forvente, at du kan købe dem til den samme lave pris! Er du i tvivl, så kontakt os på Tlf.: 28281967

PRISER
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser. Købsaftaler indgås på dansk. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

SALG GENERELT
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

LEVERING
Det koster fra kun kr. 79,- i fragt, og vi sender ordre fra over 600,- på resvedele og tilbehør gratis. Prisen på fragt ved køb af cykel er 199kr. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykelbasen. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos cykelbasens grossister. Vi bruger Postnord og Danskefragtmænd. Cykelbasen leverer dine varer inden for 2-7 dage på alle varer der er på lager. Vi leverer kun i Danmark.

AFBESTILLINGER
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " indsat i emnetekst.

BETALING
De mulige betalingsmåder er: • Dankort • Visa Dankort • Visa Electron • MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express • Kontant (kun butikssalg) • EAN -faktura (kun for offentlige institutioner) Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Cykel-basen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

REKLAMATIONSRET
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Cykelbasen for private og 1 år for erhvervskøb. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Cykelbasen Vigerslev Allé 58 2500 Valby
Særligt vedrørende reklamationer som følge af fragten: Under fragten kan der forekomme overfladiske skræmmer på dele eller stellet. Dette er ikke muligt at undgå, eftersom cyklen under fragten bliver flyttet og behandlet af flere forskellige led, før den når ud til kunden.
Cykel-basen.dk tager ikke ansvaret for små skader som følge af fragten, og giver ikke godtgørelse eller udfører reparationer vederlagsfrit på baggrund af dette. Hvis dele er direkte beskadigede eller ikke funktions dygtige samt hvis der er dybe ridser i stellet, bliver dette selvfølgelig behandlet som en reklamation. Og du vil enten modtage godtgørelse svarende til skadens omfang eller vi reparerer i henhold til de rettigheder du har som kunde når du handler on-line.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Cykelbasen inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Cykelbasen’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Cykelbasen.

TILBAGESENDTE ELEKTRISKE KOMPONENTER, ELCYKEL MOTORER OG BATTERIER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL.
Ved tilbagesendelse af defekte varer fra ovenfor nævnte kategori til Cykelbasen, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv forsendelsesomkostninger og et testgebyr, også kaldet et undersøgelsesgebyr. Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Cykelbasen ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter, der returneres til Cykelbasen skal være forsvarligt indpakket. Cykelbasen anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Cykelbasen. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

ER DE I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Cykelbasen, at De retter henvendelse til Cykelbasen info@cykel-basen.dk eller på telefon 28281967.

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal sendes til info@cykel-basen.dk eller på tlf 28281967. Vi skal bruge de oplysninger som er anført i standardfortrydelsesformularen nederst på siden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for cykler og elcykler. Vi anbefaler at benytte Danskefragtmænd.
Ved returnering af varer, hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på returtidspunktet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Det gælder for alle returvare, at Cykelbasen gennemgår varen for at vurdere om varen eventuelt har mistet gensalgsværdi.
Hvis der kan konstateres skader eller mangler på den returnerede vare, vurderer Cykelbasen hvor meget den returnerede vare har mistet i værdi, og du bliver kontaktet vedrørende nedsættelse af returbeløbet.
Ved returnering af cykler uden skader eller mangler, inden for returretten på 14 dage, refunderer vi det fulde købs beløb ekskl. et administrations gebyr på 399 kroner for klargøring af cyklen. Det samme gælder for returnering af elcykler uden skader eller mangler, inden for returretten på 14 dage, hvor vi refunderer det fulde købs beløb ekskl. et administrationsgebyr på 899 kr for klargøring af elcyklen.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Cykelbasen Vigerslev Allé 58 2500 Valby
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
• Cykelbasen forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt .
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. .
• Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned. .
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Cykelbasen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Elcykelsag og Cykelbasen har adgang til de kundeoplysninger, der registreres om dig.
Om brug af data på cykel-basen.dk.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til cykel-basen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Cykelbasen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til cykel-basen.dk via e-mail info@ cykel-basen.dk.

COOKIES:
På cykel-basen.dk anvendes kun cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Vi samarbejder med Google Analytics/Adwords/Skandiaweb Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Skandiaweb telefon nummer 44 52 19 00 Webstatistik. Vi bruger en webstatistik på cykel-basen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere cykel-basen.dk.
Klageadgang Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Karrar Hamza. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35 2500 Valby www.forbrug.dk Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr Handelsbetingelserne er senest opdateret 15.01.2023 Standardfortrydelsesformular (Formularen skal indeholde de oplysninger der er vist herunder, og bruges kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Oplysningerne sendes til: Cykel-Basen’s mail: info@ cykel-basen.dk


Undertegnede meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________
Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn:
______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:
___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________
Dato: _________________