Ebsen Habana

ebsen cykel habanaHabana dame- og herrecykel i klassisk design med indfarvede skærme til hjul og kæde samt bagagebærer. Ebsen Habana har en oprejst kørestilling og er udstyret med en Brooks sadel samt natur greb. Habana modellen er monteret med rullebremse og fodbremse samt 7 Shimano Nexus gear. På herre modellen af Habana Deluxe er der et fastmonteret indfarvet frontlad. Der medfølger en godkendt lås til alle modeller.

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
ebsen cykler
Ebsen Cykler ligger i Vojens hvor de har produceret og designet cykler siden 1993. I dag er Ebsen ejet af tyske Hermann Hartje KG, og mærket hat skiftet navn til Hartje Ebsen.
Hartje Ebsen cykler bliver solgt i hele norden, og deres cykler er lige som de andre danske mærker tilpasset de forhold som vejret byder cyklisterne på vores breddegrader. Ebsen laver både cykler med aluminiums stel og stålstel i forskellige design fra retro cykler til moderne bycykler. Hartje Ebsen cykler leveres med både udvendige og indvendige gear løsninger alt efter model med skivebremser eller rullebremser. Når du køber en Hartje Ebsen cykel får du en cykel der er tænkt ned i de mindste detalje og som kan bruges uder alle forhold, hvilket har været med til at slå navnet fast blandt de danske cyklister.

Om Ebsen Cykler

Hartje Ebsen er fuldendt design med stor brugsværdi

Ebsen Amsterdam. ebsen cykler cykel-basen.dk

Cykler til hele familen

Ebsen laver også cykler til børn, du kan finde Ebsen børnecykler her
Ebsen Hippie. ebsen hippie cykel-basen

Ebsen Dirt. ebsen drengecykler