Centurion Challenger

centurion challenger


Centurion Challenger er designet som en all-round cykel, med rigtigt mange anvendelses muligheder og modellen laves både herre og damer.
Cyklen er monteret med 7 indvendige Shimano gear med v-bremse fortil samt fodbremse og ergonomiske skiftegreb.
Challenger er monteret med et aluminiums kranksæt og styr samt støtteben og sadelpind. Der medfølger en Centurion sportssadel i sort samt skærmsæt til hjul og kæde, også i sort farve som matcher til resten af cyklen.
Der sidder 700x35c brede dæk på denne model og dynamo forlygte med batteri baglygte så du altid har lyset med dig når det bliver nødvendigt.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible