Raleigh Kent

raleigh kent


Raleigh Kent by cykel med naturfarvet greb og nittet sadel samt forkromet skærme til hjul og kæde. Raleigh kent er bygget på et 6061 aluminiums stel med stål forgaffel som er monteret med 3 Indvendige Shimano Nexus gear og fodbremse samt en ekstra kaliber bremse til forhjulet.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -7.69%
    Raleigh Kent Herre Nexus 7g Fodbremse
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.499,00 kr
  2. -7.69%
    Raleigh Kent Dame Nexus 7g Fodbremse
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.499,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Raleigh cykler
Raleigh Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Raleigh har med deres høje kvalitet og flotte design, gennem mange år været et af de foretrukne cykelmærker hos de danske cyklister.
Raleigh laver cykler til både damer, herre og børn i kategorierne shopping cykler, bycykler, tour cykler og pendler cykler. I de seneste år er Raleigh også begyndt at producerer elcykler som leveres med Promovec elcykel motorer og displays. Den mest kendte af Raleigs modeller er nok Raleigh Tourist de Luxe som i dag er 100% dansk designet og produceret. Cyklen bliver hådbygget I Randers, som en helt unik ting blandt de danske cykelmærker som for en stor dels vedkommende bliver produceret i udlandet.

Om Raleigh Tourist De Luxe.

Hos cykel-basen finder du alle Raleighs modeller, Raleigh Tourist de Luxe, Raleigh Shopping modellerne, Raleigh Sprite, Raleigh Darlington, Raleigh Yate, Raleigh Sussex, Raleigh Essex og Raleigh kent.