Centurion Le Mans

centurion le mans


Centurion Le Mans fuldt udstyret sportscykel og hverdagscykel, klar til brug for de daglige gøremål. Le Mans laves både til herre og damer.
Centurion Le Mans 2020 er bygget på et 6061 aluminiums stel med en stelgeometri som giver en let fremadrettet kørestilling, monteret med en stål forgaffel.
Alle dele er i aluminium og der er monteret bagagebærer, støtteben, samt skærmsæt til hjul og kæde. Der sidder 7 indvendige Shimano Nexus gear på denne model samt fodbremse og en ekstra v-bremse på forhjulrt. Le Mans leveres med ergonomiske greb og der medfølger en godkendt lås til cyklen.
Centurion le Mans er lige som Centurions andre cykler, bygget med aluminiumsdele samt aluminiumskrank som er det materiale der egner sig bedst til de danske forhold, og derfor også giver din cykel den længste levetid.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible