Fuji Feather

fuji cykler kategori


Fuji Feather retro racercykel med friløb og kaliberbremser på begge hjul, samt tåklip pedaler med spænde. Fuji feather bliver lavet i tre farver, gold flake, navy blue og sort.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. -16.13%
  Fuji Feather
  Special pris 5.199,00 kr Normalpris 6.199,00 kr
 2. Salg
  Fuji Feather Classic
  5.199,00 kr
 3. Fuji Feather
  5.199,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
fuji cykler cykel-basen
Fuji cykler blev grundlagt i Japan for 122 år siden under navnet "Nichibei Fuji", som kan oversættes til Japansk Amerikanske Fuji. Navnet kom af, at det som vi i dag kender som Fuji startede med at være et firma som importerede amerikanske og engelske cykler til Japan. Selve navnet Fuji er opkaldt efter Mount Fuji bjerget, der fremstår som et Japansk symbol på styrke og udholdenhed, hvilket også er filosofien bag deres cykel design
Efter godt 20 år som cykel importør startede Nichibei Fuji med selv at producerer cykler, og blev til Fuji Bikes som i dag er et af de mest velkendte cykelmærker i Verden.
Hos cykel-basen.dk sælger vi de to mest kendte modeller som Fuji cykler producerer, Fuji Feather og Fuji Track. Begge modeller er Fixie cykler bygget efter banecykel og landevejscykel traditioner tilpasset de krav der stilles til en cykel, som skal bruges i byen hver dag.

Om Fuji Feather og Fuji Track

Fuji cykler er ikke bare et fuldendt design

De to urban modeller Fuji Feather og Fuji Track levers med kvalitets dele og de er begge bygget på et Rymond 520 chromoly double butted stålstel, monteret med en Fuji flat-crown chromoly, 1" forgaffel og Tange 1" styrfittings, samt et Alloy track 46T kranksæt. Baghjulet kan vendes så der kan vælges mellem en 16T kasette med friløb og en 16T kasette med fast gearnav uden friløb, samt KMC S1 kæde. Hjulene er sat sammen af Alex 700x25 dobbeltbundede Alloy fælge med rustfrie eger og Vittoria Zaffiro dæk. Fuji Track og Fuji Feather er udstyret med Tektro R315 fælgbremse både på forhjulet og baghjulet samt Keirin-style bane greb og Velo Retro 5-rivet sadel.
fuji cykler cykel-basen.dk