Kildemoes Logic

kildemoes logic


Kildemoes Logic serien består af cykler bygget på aluminiums stel med en lige aluminiums forgaffel, monteret med kvalitets aluminiums dele på hele cyklen.
Der er i denne serie enten monteret hydrauliske skivebremser på begge hjul eller rullebremser og Logic cyklerne leveres med sportssadel, ergonomiske skiftegreb samt matsort eller blank aluminiums frempind, krank og sadelpind.
Der medfølger et skærmsæt i plast som er enten i sort eller indfarvet i stellets farve.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -13.34%
    Kildemoes Hyper Fitness Hr 8g Dark Blue Matt
    Special pris 6.499,00 kr Normalpris 7.499,00 kr
  2. -13.34%
    Kildemoes Hyper Fitness Da 8g Terracotta Matt
    Special pris 6.499,00 kr Normalpris 7.499,00 kr
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
kildemoes_cykler
DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE

Der er ingen tvivl om at hvis man vælger en Kildemoes Cykel så får man en cykel hvor kvaliteten er helt i top. Kildemoes har et bredt sortiment af cykler og producerer cykler til næsten ethvert formål. Uanset om du er på udkig efter en herrecykel eller damecykel, en citybike, mountainbike eller en bedstemorcykel, så finder du et stort udvalg i Kildemoes produktlinjer.
Kildemoes bruger sloganet et liv i bevægelse, og har siden de startede med at lave cykler for 70 år siden, bidraget til glæden ved at cykle og til de gode cykeloplevelser. Det har altid været vigtigt for Kildemoes at kunne repræsentere så godt som alle typer af cyklister og Kildemoes har derfor et bredt sortiment af kvalitetscykler til både børn og voksne, og til mange forskellige behov. Kildemoes ser cyklen som mere end et transportmiddel, og Kildemoes designer cykler som også kan være med til at udtrykke din personlige stil.

Oplev følelsen af en Kildemoes cykelMed en cykel fra Kildemoes får du kompromisløs kvalitet specificeret til det varierede danske klima - lige fra gearnav til den mindste møtrik. Derfor er alle Kildemoes cykler bygget på aluminiumsstel og alle hjul har aluminiumsfælge med rustfrie eger samt komponenter i aluminium. Når du køber en Kildemoes cykel får du en cykel som lever op til gældende EN-standarder, hvilket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes yder 15 års stelbrudsgaranti på cykler produceret fra 2014 og frem.

Mere om Kildemoes cykler