Ebsen Nordic

ebsen cykel nordicEbsen Nordic Prestige shopping cykel bygget på et klassisk aluminiums stel med lav indstigning til damerne og og helt oprejst kørestilling.
Nordic er udstyret med 7 indvendige Shimano gear samt ergonomiske skiftegreb og affjedret sadel. Der er samtidigt monteret justerbare frempind så du kan justerer kørestillingen efter behov.
Der medfølger indfarvet bagagebære, skærme til hjul og kæde, stabilisator, navdynamo samt fastmonteret Rustfri stålkurv og godkendt lås.

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
ebsen cykler
Ebsen Cykler ligger i Vojens hvor de har produceret og designet cykler siden 1993. I dag er Ebsen ejet af tyske Hermann Hartje KG, og mærket hat skiftet navn til Hartje Ebsen.
Hartje Ebsen cykler bliver solgt i hele norden, og deres cykler er lige som de andre danske mærker tilpasset de forhold som vejret byder cyklisterne på vores breddegrader. Ebsen laver både cykler med aluminiums stel og stålstel i forskellige design fra retro cykler til moderne bycykler. Hartje Ebsen cykler leveres med både udvendige og indvendige gear løsninger alt efter model med skivebremser eller rullebremser. Når du køber en Hartje Ebsen cykel får du en cykel der er tænkt ned i de mindste detalje og som kan bruges uder alle forhold, hvilket har været med til at slå navnet fast blandt de danske cyklister.

Om Ebsen Cykler

Hartje Ebsen er fuldendt design med stor brugsværdi

Ebsen Amsterdam. ebsen cykler cykel-basen.dk

Cykler til hele familen

Ebsen laver også cykler til børn, du kan finde Ebsen børnecykler her
Ebsen Hippie. ebsen hippie cykel-basen

Ebsen Dirt. ebsen drengecykler