Centurion Basic

centurion basic


Centurion Basic laves stadig i 2020 udgaven i den originale Centurion stil, med gode køreegenskaber og klassisk sports stelgeometri med fremadrettet kørestilling.
Basic er blevet førstevalget for mange cyklister herhjemme, som vil hurtigt fra A til B. Basic serien fra Centurion i 2020 udgaven inkluderer to modeller, med 7 indvendige Shimano Nexus gear Centurion Basic cyklens vægt er lav som følge af dens enkle design og lette stelkonstruktion med kvalitets aluminium dele monteret over hele cyklen. Geargruppen med indvendige gear har fodbremse og der er monteret en ekstra v-bremse.
Der medfølger skærme og der er monteret en sportssadel samt skiftegreb fra Shimano.
Du kan også se vores udvalg af Centurion Basic cykler i vores elcykel webbutik, elcykelsalg.dk.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible