Raleigh Shopping

raleigh shopping


På shoppetur gennem byen er der ikke nogen cykel, der slår Raleighs Shopping modeler. Raleigh har tradition for at lave solide shopping cykler med plads til indkøbene i kurven og en komfortabel opret siddeposition.
Stelgeometrien har en lav indstignings højde som sikrer, at du nemt og hurtigt kan komme af og på cyklen, selv med tunge ting i kurven eller hvis du har barnestol på.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -7.69%
    Raleigh Shopping Classic Alu Dame 7g Dynamo
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.499,00 kr
  2. -15.39%
    Raleigh Shopping Alu Dame 7g Dynamo
    Special pris 5.499,00 kr Normalpris 6.499,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Raleigh cykler
Raleigh Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Raleigh har med deres høje kvalitet og flotte design, gennem mange år været et af de foretrukne cykelmærker hos de danske cyklister.
Raleigh laver cykler til både damer, herre og børn i kategorierne shopping cykler, bycykler, tour cykler og pendler cykler. I de seneste år er Raleigh også begyndt at producerer elcykler som leveres med Promovec elcykel motorer og displays. Den mest kendte af Raleigs modeller er nok Raleigh Tourist de Luxe som i dag er 100% dansk designet og produceret. Cyklen bliver hådbygget I Randers, som en helt unik ting blandt de danske cykelmærker som for en stor dels vedkommende bliver produceret i udlandet.

Om Raleigh Tourist De Luxe.

Hos cykel-basen finder du alle Raleighs modeller, Raleigh Tourist de Luxe, Raleigh Shopping modellerne, Raleigh Sprite, Raleigh Darlington, Raleigh Yate, Raleigh Sussex, Raleigh Essex og Raleigh kent.