Centurion Invincible

centurion invincible


Centurion Invincible pendler- og langturs cykel. med hydrauliske skivebremser og Shimano Nexus nye indvendige gear serie med dropdovn, som giver et glattere og hurtigere gearskift.
Centurion Invincible cyklen bliver lavet både til herre og damer, bygget på Centurions nyere 6061 aluminiums stel design som giver en let oprejst kørestilling.
Invincible er monteret med 7 indvendige Shimano Nexus gear og hydrauliske skivebremser samt ergonomiske skiftegreb.
Invincible er monteret med et 44T kranksæt og aluminiums frempind samt styr og støtteben og sadelpind i sort. Der medfølger en Centurion sportssadel i sort samt skærmsæt til hjul og kæde, også i sort farve som matcher til resten af cyklen.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -11.77%
    Centurion Invincible Hr 7g Hydr.Disc
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.799,00 kr
  2. -11.77%
    Centurion Invincible Da 7g Hydr.Disc
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.799,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible