Raleigh Darlington

raleigh darlington


Raleigh Darlington shopping er bygget på et stål stel med stål forgafel monteret med styr og frempind er af aluminium. Raleigh Darlington er en solid og holdbar cykel som kan klare alle hverdagens gøremål.
Stelgeometrien giver en oprejst behagelig kørestilling og alle modellerne har fodbremse samt en ekstra v-bremse på forhjulet. Der medfølger indfarvede skærme til begge hjul, heldækkende kædeskærm, bagagebærer samt batteri baglygte og lås.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -9.09%
    Raleigh Darlington Dame 7g Fod/V-Bremse
    Special pris 4.999,00 kr Normalpris 5.499,00 kr
  2. -10%
    Raleigh Darlington Dame 3g Fod/V-Bremse
    Special pris 4.499,00 kr Normalpris 4.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Raleigh cykler
Raleigh Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Raleigh har med deres høje kvalitet og flotte design, gennem mange år været et af de foretrukne cykelmærker hos de danske cyklister.
Raleigh laver cykler til både damer, herre og børn i kategorierne shopping cykler, bycykler, tour cykler og pendler cykler. I de seneste år er Raleigh også begyndt at producerer elcykler som leveres med Promovec elcykel motorer og displays. Den mest kendte af Raleigs modeller er nok Raleigh Tourist de Luxe som i dag er 100% dansk designet og produceret. Cyklen bliver hådbygget I Randers, som en helt unik ting blandt de danske cykelmærker som for en stor dels vedkommende bliver produceret i udlandet.

Om Raleigh Tourist De Luxe.

Hos cykel-basen finder du alle Raleighs modeller, Raleigh Tourist de Luxe, Raleigh Shopping modellerne, Raleigh Sprite, Raleigh Darlington, Raleigh Yate, Raleigh Sussex, Raleigh Essex og Raleigh kent.