Raleigh Sprite

raleigh sprite


Raleigh sprite 2020 cykler til damer og herre. Raleigh Sprite bliver lavet i to modeller, begge med 7 gear og fodbremse samt ekstra v-bremse. Sprite serien består af Sprite og Sprite Bend til damer, med et buet rør på stellet som giver en lidt lettere indstigning.
Stel materialet er aluminium og Sprite cyklerne leveres med lås, støtteben, sorte plastik skærme til hjul og kæde samt bagagebærer og dynamo forlygte med batteri baglygte.
Der sidder også en justerbar frempind på Raleigh Sprite så du kan justerer kørestillingen efter behov.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -16.13%
    Raleigh Sprite Alu Herre 7g Fodbremse Dynamo
    Special pris 5.199,00 kr Normalpris 6.199,00 kr
  2. -16.13%
    Raleigh Sprite Alu Dame 7g Fodbremse Dynamo
    Special pris 5.199,00 kr Normalpris 6.199,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Raleigh cykler
Raleigh Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Raleigh har med deres høje kvalitet og flotte design, gennem mange år været et af de foretrukne cykelmærker hos de danske cyklister.
Raleigh laver cykler til både damer, herre og børn i kategorierne shopping cykler, bycykler, tour cykler og pendler cykler. I de seneste år er Raleigh også begyndt at producerer elcykler som leveres med Promovec elcykel motorer og displays. Den mest kendte af Raleigs modeller er nok Raleigh Tourist de Luxe som i dag er 100% dansk designet og produceret. Cyklen bliver hådbygget I Randers, som en helt unik ting blandt de danske cykelmærker som for en stor dels vedkommende bliver produceret i udlandet.

Om Raleigh Tourist De Luxe.

Hos cykel-basen finder du alle Raleighs modeller, Raleigh Tourist de Luxe, Raleigh Shopping modellerne, Raleigh Sprite, Raleigh Darlington, Raleigh Yate, Raleigh Sussex, Raleigh Essex og Raleigh kent.