Centurion Hydrogen

centurion hydrogen


Centurion Hydrogen er bygget på et klassisk stålstel med en fremadrettet kørestilling, hvorpå der er monteret smalle 700x28 hjul og antipucture dæk, hvilket giver en hurtig og livlig cykel.
Cyklen er monteret med aluminiums frempind, styr, sadelpind samt frontlad som passer til cyklens øvrige design i klassiske city stil med en nittet Centurion natur sadel og greb i naturmateriale.
Centurion Hydrogen 2020 er monteret med sølvfarvet skærmsæt, frempind, styr og sadelpind. Der er ydermere monteret 7 indvendige Shimano Nexus gear og en ekstra kaliberbremse på forhjulet.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -14.29%
    Centurion Hydrogen Hr 7g Fodbremse Grøn
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.999,00 kr
  2. -14.29%
    Centurion Hydrogen Hr 7g Fodbremse
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible