Winther Sprite

winther sprite alu


Winther Sprite Alu til damer og herre er en god pendler cykel bygget på et 6061 aluminiums stel med stål forgaffel.
Winther Sprite Alu er monteret med 7 indvendige Shimano gear og fodbremse samt bagagebærer, støtteben og lås. Frempind og sadelpind er i aluminium. Der medfølger skærmsæt til hjul og kæde i plastik og behagelig sadel samt skiftegreb til gearne.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. -16.13%
    Winther Sprite Alu Dame 7g Dynamo
    Special pris 5.199,00 kr Normalpris 6.199,00 kr
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
winther cykler
Winther har lavet cykler til de danske cyklister siden 1903 og er i dag en del af danske HF Christiansen, som er en af Europas største cykelproducenter med hovedsæde i Herning.
Winther er nok mest kendt for deres shoppingcykler i stilrene designs med masser af udstyr i farveserierne Black Winther cykler og elcykler, Red Winther cykler og elcykler, Blue Winther cykler og elcykler, Yellow Winther cykler og elcykler samt Green Winther cykler og elcykler.
Cyklerne i denne serie er nummereret fra 1 til 5 hvor 1,2 og 4 er dame cykler med forskellige udstyrspakker som fastmonteret frontkurv, dynamo nav og valg mellem 3 eller 7 Shimano Nexus gear. Nummer 3 og 5 er herrecykler som ligeledes har forskellige udstyrspakker og valg mellem 3 eller 7 Shimano nexus gear samt en model med fastmonteret frontlad. Alle modellerne har ergonomiske skiftegreb, støtteben, indfarvede skærmsæt og bagagebærer.
Det er også i disse farveserier at du finder den populære Superbe Aktiv Sund elcykel, som er gjort ekstra betjenings venlig og som er udstyret med teknologi fra danske Promovec.

Om Winther Superbe Elcyklen

Ud over de kendte farveserier laver Winther også en af markedets bedste shoppingcykler, Winther Shopping Alu. Denne serie af shoppingcykler er alle cykler som er bygget på aluminiums stel og alle damecyklerne er udstyret med fastmonterede frontkurve, styr stabilisator, skærmsæt og justerbar aluminiums frempind samt bagagebærer. Modellerne hedder Winther Society, Winther Shopping Alu og Winther Shopping Classic. Sidstnævnte er bygget på et retro aluminiums stel med dobbelte buede rør på stellet.
Det sidste skud på stammen af Winther cykler er en serie af stål bycykler i et minimalistisk design som alle er i farveserien Black Winther. Der bliver lavet to damecykler og to herrecykler i denne serie, hvor Black Winther Steel 1 og 4 er damecykler og Black Winther Steel 3 og 5 er herrecykler. Alle modellerne er udstyret med 7 Shimano Nexus gear og fodbremse samt indfarvet skærmsæt.

Winther laver cykler til hele familien og derfor har winther også et stort børnecykel program. Hos cykel-basen forhandler vi Winther Granny som er til piger og som laves i farverne Black Blue og Red Winther. Samt Winther 300 cyklen der laves til både drenge og piger. Der ud over forhandler vi også Winther R1 og R2 som er til de lidt større drenge hvor R1 er en rendyrket sportscykel og R2 er en MTB med affjedret forgaffel og skivebremse på forhjulet. Du finder Winthers børnecykler de to link herunder