Centurion Zero

centurion zero


Centurion Zero bliver i 2020 lavet tre modeller udstyret med forskellige geargrupper og bremser. Centurion Zero er bygget på Zero’s eget steldesign i aluminium med en helt lige stålforgaffel, hvor geometrien og cyklens øvrige setup giver en fremadrettet kørestilling.
Der er monteret enten nexus indvendige gear eller Shimano Claris udvendige gear på Zero og bremserne er enten Shimano rullebremser eller hydraulisk skive.
Centurion Zero cyklerne har meget tynde 700x28 giver en hurtig cykel med racercykel egenskaber, men som kan bruges både til hverdag og motion.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. -17.34%
  Centurion Zero Da 8g Claris Disc
  Special pris 6.199,00 kr Normalpris 7.499,00 kr
 2. -17.34%
  Centurion Zero Hr 8g Claris Hydr.Disc
  Special pris 6.199,00 kr Normalpris 7.499,00 kr
 3. -16.67%
  Centurion Zero Connect+ Da 9g Hydr.Disc
  Special pris 14.999,00 kr Normalpris 17.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible