Nishiki Reno & Timbuk

nishiki reno timbuk

Nishiki Reno og timbuk er hybridcykler mellem en MTB og bycykel, begge udstyret med indvendige gear. Timbuk modellen har en helt lige forgaffel mens Reno er monteret med en Suntour affjedret forgaffel.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. -11.67%
  Nishiki Reno Da Nexus 7g Hydr.Disc
  Special pris 5.299,00 kr Normalpris 5.999,00 kr
 2. -11.67%
  Nishiki Timbuk Nexus 7g Rullebremser
  Special pris 5.299,00 kr Normalpris 5.999,00 kr
 3. -11.67%
  Nishiki Reno Hr Nexus 7g Hydr.Disc
  Special pris 5.299,00 kr Normalpris 5.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
nishiki cykler
Nishiki har, som navnet antyder japanske rødder, men er idag ejet af cykelproducenten HF Christiansen i Randers, som er en af EU's største producenter af cykler. Al dansk forskning og udvikling er viet til kontinuerlig innovation, der tager højde for danskernes behov og smag. Nishikis cykelmodeller er specifikt udviklet til at matche det danske marked og til at opfylde de strengeste krav i forhold til både design, farver og stelgeometri.
Alle Nishikis topmodeller produceres i tæt samarbejde med professionelle cykelentusiaster og sportsfolk, for at sikre at cyklerne lever op til de allerhøjeste standarder. Nishiki giver dig cykelture ud over det sædvanlige ved at kombinere kompromisløs funktionalitet med banebrydende teknologi.

Nishiki Hybrid Elcykler

Hos Nishiki designer og bygger man cykler, der passer til danske forhold og danske cyklister. De har et særdeles bredt produktsortiment, som gør, at du med garanti finder en Nishiki-model, der dækker dine præcise behov.
Alle modeller er fremstillet i spændende designs og smagfulde farver, så du kan være sikker på at tage dig godt ud, når du vælger en ny Nishiki. Hos Nishiki lægger de vægt på at være forest i den teknologiske udvikling, så de kan tilbyde dig de absolut bedste cykler på markedet inden for alle kategorier. Blandt andet var Nishiki de første på markedet med hybrid- og fitnesscykler. De anvender højteknologiske materialer i den bedste kvalitet, og de forarbejder dem med de nyeste og mest moderne metoder. Når du køber en Nishiki, får du derfor det ypperste inden for moderne cykelteknologi.