Levering

Indlæser...
levering og fragt betingelser

Prisen på fragt af cykler er 199kr.
Hurtig levering: Cykel-basen.dk leverer dine varer indenfor 2-9 hverdage på alle varer der er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer i shoppen.
Billig levering: Det koster fra kun kr. 79,- i fragt, og vi sender ordre fra over 600,- på tilbehør og resvedele gratis. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykel-basen.dk.
Sikker levering! Hos Cykel-basen.dk bruger vi kun PostNord og Danske fragtmænd til vores pakke-leveringer. Vi har udvalgt disse 2 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og begge tilbyder de hurtig og sikker levering.
Cykler kan også afhentes i vores butik på hjørnet af Toftegårds Plads og Vigerslev Alle i Valby, eller vi kan bringe den hjem for dig i hele landet.
Vi leverer alle bestilte cykler med vores egen chauffør og bil i københavn og omegn. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket. 100% samlet
Vi leverer alle vores voksen cykler 100% samlet og klargjorte og bestiller du udstyr med til cyklen monterer vi også det inden vi afsender cyklen til dig
Alle cykler bliver samlet af faguddannet personale som er din garanti for at den cykel du får leveret er samlet og justeret rigtigt, og du kan altid ringe eller maile til os hvis du har spørgsmål.

Cykelbasen har stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr.