Falter Cykler

falter cykler og elcykler


Falter cykler og elcykler bliver produceret af tyske Hermann Hartje og produktionen af deres cykler foregår i Europa. Falter hører til blandt de mest eksklusive cykelmærker og alle dele på cyklerne er fra Europæiske producenter og Japanske Shimano. Alle Falter elcykler er udstyret med Bosch centermotorer. De tyske elcykler og cykler udskiller sig lidt fra mange af de mest kendte cykelmærker herhjemme, ved at flere af modellerne er udstyret med affjedrede forgafler og affjedrede sadelpinde som giver en meget høj komfort på cyklerne.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -9.72%
    Falter L 4.0 Cargo Herre 7g Fod/Tromle
    Special pris 6.499,00 kr Normalpris 7.199,00 kr
  2. Salg
    Falter C 4.0 Plus Wave
    8.299,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
falter cykler cykel-basen
Falter er blevet produceret i Tyskland siden 1927 hvor det startede som et familiefirma i Bielefeld. Falter producerer stadig cykler på deres fabrik i Bilefeld men er i dag blevet en del af Bike & Co som de fleste danske cyklister kender til, med butikker over hele landet. Falter er igennem tiden blevet et af de mest eksklusive cykelmærker i Europa og de producerer cykler i absolut topkvalitet udstyret med de bedste komponenter. Især inden for bycykler og pendlercykler laver Falter cykler nogle af de bedste alternatriver på markedet, med fuldt udstyret cykler hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og funtionalitet.
Alle Falter cykler er bygget på Aluminiums stel med undtagelse af deres Retro cykler som Holland modellen der er bygget på et dobbelt muffet stål stel

Om Falter City Cykler

falter cykler cykel-basen

Med Falter behøver du ikke investerer i ekstra udstyr

Alle Falter cyklers modeller bliver leveret fuldt udstyret med Shimano dynamonav og hermans eller Lux lygter på op til 200 Lumen. Der medfølger støtteben fra Ursus samt Atran Velo bagagebærer og SKS skærmsæt til hjul og kæde. Falters cykler er monteret med enten Matrix, Gates eller Shimano kranksæt og KMC kæde eller Gates remtræk. Bremserne er på de fleste Falter modeller Shimano hydrauliske skivebremser mens enkelte modeller leveres med Tektro skivebremser. Dækne er fra Schwalbe og sadlerne er fra Selle Royal på stort set alle modeller, med et par enkelte undtagelser.

Falter U8.0 Belt 11 gear Alfine indvendige falter pendlercykler cykel-basen