Raleigh Sussex

raleigh sussex


Raleigh Sussex bliver bygget på Raleighs nye solide steldesign med dobbelte rør på både herre og dame udgaven.
Stelgeometrien er klassisk og stellet er lavet af aluminium, monteret med en stålforgaffel hvor cyklens setup gvier en behagelig oprejst kørestilling. Raleigh sussex har 7 indvendige Shimano gear med fodbremse og modellen leveres med skærme til begge hjul, samt heldækkende kædeskærm og bagagebærer.
Der medfølger batteri baglygte og støtteben samt godkendt lås.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Raleigh cykler
Raleigh Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Raleigh har med deres høje kvalitet og flotte design, gennem mange år været et af de foretrukne cykelmærker hos de danske cyklister.
Raleigh laver cykler til både damer, herre og børn i kategorierne shopping cykler, bycykler, tour cykler og pendler cykler. I de seneste år er Raleigh også begyndt at producerer elcykler som leveres med Promovec elcykel motorer og displays. Den mest kendte af Raleigs modeller er nok Raleigh Tourist de Luxe som i dag er 100% dansk designet og produceret. Cyklen bliver hådbygget I Randers, som en helt unik ting blandt de danske cykelmærker som for en stor dels vedkommende bliver produceret i udlandet.

Om Raleigh Tourist De Luxe.

Hos cykel-basen finder du alle Raleighs modeller, Raleigh Tourist de Luxe, Raleigh Shopping modellerne, Raleigh Sprite, Raleigh Darlington, Raleigh Yate, Raleigh Sussex, Raleigh Essex og Raleigh kent.