Everton Cykler

everton cykel kategori


Everton cykler er et af de ældre cykelmærker på det Danske marked hvor de er blevet produceret siden 1950’erne. Everton’s solide cykler og flotte design er siden da blevet et førstevalg for mange cyklister herhjemme.
Everton laver cykler til alle aldre samt typer af cyklister . Vi har alle Everton's modeller her i Cykel-basen's webbutik
Alle Everton’s voksen modeller, Everton Funk, Everton Sport og Everton Classic samt Everton City leveres i flere forskellige design med forskellige udstyrspakker.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -11.11%
    Everton Sport Da Shimano 7g RB
    Special pris 3.999,00 kr Normalpris 4.499,00 kr
  2. -12.28%
    Everton City Combi 3g 20" Fod/VB
    Special pris 4.999,00 kr Normalpris 5.699,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
everton cykler cykel-basen.dk
Everton cykler er blevet produceret i Danmark sien 1940'erne hvor de første Everton cykler blev produceret under et andet navn på stel som blev købt af cykelproducenten Børge Kildemoes. I 1950 blev cyklerne første gang produceret under navnet Everton som siden da er blevet en stor del af de danske cyklisters bevidsthed. Navnet er blevet et synonym med kvalitet til en fornuftig pris, og Evertons slogan "cykler med begge hjul på jorden" passer rigtig godt ind i det billede. Navnet Everton cykler og produktionen har gennem tiden været på foskellige hænder, men i 1997 overtog Kildemoes A/S i Nr. Lyndelse syd for Odense mærket, hvor det stadig hører hjemme.

Everton cykler med begge hjul på jorden

Everton Beat Herrecykel everton beat herre cykel-basen.dk
Everton Beat Damecykel everton beat damecykel