Raleigh Yate

raleigh yate


Raleigh Yate med fastmonteret frontlad til herre og damer. Yate er monteret med 7 indvendige Shimano Nexus gear samt fodbremse og en ekstra kaliber bremse på forhjulet. Yate bliver bygget på et klassisk bycykel stel af aluminium med stål forgaffelog har et forkromet frontlad samt skærme til hjul og kæde. Sadlen er naturfarvet og grebne er i samme farve med microshift skiftegreb til Shimano gearne.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. -14.29%
    Raleigh Yate Cargo Herre 7g Fodbremse
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.999,00 kr
  2. -14.29%
    Raleigh Yate Cargo Dame 7g Fodbremse
    Special pris 5.999,00 kr Normalpris 6.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Raleigh cykler
Raleigh Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Raleigh har med deres høje kvalitet og flotte design, gennem mange år været et af de foretrukne cykelmærker hos de danske cyklister.
Raleigh laver cykler til både damer, herre og børn i kategorierne shopping cykler, bycykler, tour cykler og pendler cykler. I de seneste år er Raleigh også begyndt at producerer elcykler som leveres med Promovec elcykel motorer og displays. Den mest kendte af Raleigs modeller er nok Raleigh Tourist de Luxe som i dag er 100% dansk designet og produceret. Cyklen bliver hådbygget I Randers, som en helt unik ting blandt de danske cykelmærker som for en stor dels vedkommende bliver produceret i udlandet.

Om Raleigh Tourist De Luxe.

Hos cykel-basen finder du alle Raleighs modeller, Raleigh Tourist de Luxe, Raleigh Shopping modellerne, Raleigh Sprite, Raleigh Darlington, Raleigh Yate, Raleigh Sussex, Raleigh Essex og Raleigh kent.