Centurion Image

centurion image


Centurion Image er en populær cykel blandt de danske cyklister som har brug for en alsidig cykel til hverdagen.
Centurion image 2020 laves i to forskellige udgaver med henholdsvis 7 indvendige Shimano Nexus gear eller med Shimano udvendig geargruppe.
Cyklen er et cross over design mellem en city bike og skovcykel, som samtidigt også kan bruges på de lange ture med valg mellem geargrupper og udstyrs pakker. Cyklen er bygget på et let sort 6061 aluminiums stel monteret med et 44T Aluminiums kranksæt samt frempind og styr i sort aluminium. Støtteben og sadelpind er ligeledes i sort aluminium og Centurion Image leveres med indfarvede skærme i plast samt ergonomiske skiftegreb til gearne.
Indlæser...
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. -15.79%
    Centurion Dark Image Connect+ Hr 9g Disc
    Special pris 15.999,00 kr Normalpris 18.999,00 kr
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
centurion cykler
Centurion Cykler produceres af danske HF Christiansen som er en af de største cykel producenter i Europa. Næsten alle danskere kender Centurion og ved at Centurion altid leverer stabile og pålidelige cykler, som er Centurion kendetegn og det som Centurions kunder efterspørger. Produktkvalitet er det som har givet Centurion cykler et loyalt publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til sin cykel, som cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

Centurion Challenger, et helt nyt elcykel koncept.

Centurion lægger vægt på funktionalitet og deres enkle design samt kvalitetsrige komponenter er Centurions enkle opskrift. Centurion laver stabile hverdagscykler for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurions program er alsidigt sammensat af hverdagscykler som kan bruges til mange formål, og centurion tilbyder idag både hybridcykler mellem bycykler og MTB cykler samt pendlercykler, bycykler og elcykler. Den kendte klassiker Centurion Basic laves selvfølgelig stadig.
Hos cykel-basen finder du alle Centurions modeller, Centurion Ice, Centurion Crazy Point, Centurion Image, Centurion Basic, Centurion Ultimate, Centurion Le Mans, Centurion Hydrogen, Centurion Helium, Centurion Zero, Centurion Challenger og Centurion Invincible