Indlæser...

Black Winther Superbe 2 Hr 7g Connect+ Fod/Skive

Stel: Herre Superbe 2 E Alu.
Gear: 7 Shimano Nexus.
Motortype Center 250W
Display: Connect+ Bluetooth
På lager
SKU
9102190858
Special pris 14.999,00 kr Normalpris 18.499,00 kr
Black Winther Superbe 2 herrecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear og et 38T aluminiums kranksæt samt fodbremse og en ekstra skivebremse på forhjulet.
Superbe 2 er udstyret med Promovec centermotor og Connect+ display med 5 hjælpe niveauer. Centermotoren giver en direkte kraftoverførsel til pedalerne hvilket gør den hurtigere ved opstart end frontnavs motoren, og det føles mere let at træde i pedalerne mens man kører. Hvis du skal køre langt på din elcykel til hverdag, for eksempel som pendler, så er center/krank motoren en fordel.
Elcyklen har en behagelig og oprejst kørestilling der kan justeres efter behov med den justerbare frempind. Elcyklen har samtidigt walk assist, som giver fremdrift når cyklen trækkes og et Connect+ display hvor du kan styre motorens 5 hjælpe niveauer samt finde information omkring køretid, batteri forbrug og meget andet.
Elcyklen leveres med et 8,8 Ah batteri som standard, der sammen med 250W motoren udvikler 317 WH, hvilket giver en rækkevide på op til 50km alt efter forholdene. Der kan tilvælges et større batteri hvis dette ønskes.
Elcyklerne levers samlet af cykel-basen's personale klar til brug ved modtagelsen, du kan også afhente cyklen i vores butik.

Yderligere Data
Stel: Herre Superbe 2 E Alu.
Gear: 7 Shimano Nexus.
Bremser: Fodbremse/Skivebremse.
Hjul: 700Cx38
Dæk: Kenda Kwick Bitumen Antipuncture
Motortype Center 250W, 317 WH (standard)
Batteri: 8,8 AH (standard)
Displaytype: Connect+.
Elsystem: Promovec.
Lys: LED-forlygte og diodebaglygte
Sadel: Selle Royal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Black Winther Superbe 2 Hr 7g Connect+ Fod/Skive
Din bedømmelse

Om Winther Elcykler